Søndervig - oplevelsesrig sommerhusferie ved Vesterhavet

Søndervig er et dejligt feriested direkte ved Vesterhavet. Det blev grundlagt i det 18. århundrede og er dermed en af Danmarks ældste badebyer

Nordsee Holidays og Esmark Feriehusudlejning indbyder til dejlige ferier i Søndervig. Her findes en af Danmarks allerbedste badestrande, og det er det helt ideelle feriested for børnefamilier, hundeejere og par, der bare gerne vil nyde tosomheden.

Den lille badeby, Søndervig, ligger i den nordlige ende af Holmsland Klit, og mange feriegæster vender tilbage hertil år efter år. For udover den fantastiske badestrand har Søndervig mange aktiviteter for folk i alle aldre at tilbyde. Der er f.eks. ponyridning, vandland, bowling- og fitnesscenter samt adventure golf og segway-ture for blot at nævne et par eksempler. Derudover er der spændende butikker og gode spisesteder at opleve. Og selvfølgelig er den årlige sandskulptur-festival også altid et besøg værd. 

  • Enestående Natur
  • Dejlige badestrande
  • Børnevenlig ferie
  • Kultur

Sommerhusferie i Danmark direkte ved Vesterhavet

Stort udvalg af skønne sommerhuse i Søndervig

Ideer til din ferie i Søndervig

Bagagerumsmarked i Søndervig

International Sandskulpturfestival

I højsæsonen kan du hver tirsdag opleve det populære Bagagerumsmarked. Det finder sted på den store parkeringsplads mellem Lodbergsvej og Houvig Klitvej. Her sælger privatpersoner ud af alt lige fra tøj, sko og smykker til møbler, bøger og legetøj. Så her har du chancen for at gøre en rigtig god handel. Også den internationale Sandskulpturfestival trækker hvert år tusinder af besøgende til, der begejstret beundrer de store, flotte sandskulpturer, som nogle af de dygtigste sandskulptører i verden står bag. Sandskulpturfestivalen finder sted fra juni til november, hvert år med et nyt tema.

En livlig by med en afslappende feriestemning

Søndervig er en livlig og hyggelig badeby, der, selvom det er en af Danmarks ældste, følger med udviklingen og gør sig umage for at komme feriegæsters ønsker og behov i møde. Den nemme adgang til stranden og Vesterhavet har givet tilnavnet ”Porten til Vesterhavet”.

Skønne smagsoplevelser og gode butikker

Søndervig har altid været et populært feriested og mål for dagsudflugter. Blandt andet fordi byen har formået at følge med udviklingen, så den i dag ikke alene har den smukke sandstrand at tilbyde, men også et bredt udvalg af spændende butikker og lækre spisesteder - så her findes der noget for enhver smag. Fra april til september, hvor byen især emmer af liv og feriestemning, har butikkerne længe åbent, så du efter en tur ved stranden kan nyde en hyggelig middag, shopping og en lækker softice som afslutning på en skøn feriedag.

Danmarks bedste badestrand

Stranden ved Søndervig, der ligger blot få meter fra byens centrum, blev i 2014 kåret som ”Danmarks Bedste Badestrand”. Og dette er ikke uden grund. Her finder du en af de smukkeste sandstrande langs Vesterhavet, og med strandtilgangen på Badevej kan du nemt komme dertil. Derudover er det er også muligt at bade i Ringkøbing Fjord, hvor vandet er mere stille.