Ferie i Vedersø Klit og Ulfborg ved vestkysten

Ved Vedersø Klit/Ulfborg er der rig mulighed for at få ferieminder for livet. Vi har noget for enhver smag – uanset om I er til aktiviteter, oplevelser eller bare ønsker at slappe af ved Vesterhavet.

Ved Vedersø Klit/Ulfborg ligger syv smukke sommerhusområder. Kendetegnet for dem er alle, at de byder på en storslået natur og er beliggende direkte ved det brusende vesterhav, Nissum Fjord, skove og klitplantager og den vilde hede. Mange af husene i områderne er bygget i gammel stil med stråtag og ligger på store, dejlige naturgrunde med klitrose, fyr og marehalm lige uden for vinduet.

Med vidtstrakte strande, store klitplantager og uendelig mange stier langs klitterne er området ideelt til at tage børnene og hunden med i feriehuset. Hunde er meget velkomne og må i vinterhalvåret også løbe uden snor på stranden. Der findes også en hundeskov, hvor hundene må løbe frit hele året. Når I bevæger jer ud i området, finder I naturlegepladser, gode muligheder for cykel- og vandreture, samt et rigt fugleliv. Specielt forår og efterår kan man se tusindvis af ænder, vildgæs, svaner, vadefugle, rørhøge m.m. i vådområderne ved Vest Stadil Fjord og Nissum Fjord. Der er også mange muligheder for lystfiskeri i åer, ved fjorden, i Put & Takes og ved havet.
Sommerhusområderne ligger tæt på indkøb, restauranter, gallerier og museer, og vil man på shopping, er der gode muligheder i de nærliggende byer Ulfborg, Søndervig, Ringkøbing og Holstebro. Ulfborg er det perfekte feriested for jer, der leder efter ro, afslapning, fordybelse og indlevelse i naturen.

  • Skøn natur
  • Stor hundeskov
  • Brede sandstrande
  • Gode cykelruter

500 private sommerhuse ved Vedersø Klit og Ulfborg

Anbefalinger til dit ophold i Vedersø Klit/Ulfborg

Nørre Vosborg

Strandene ved Ulfborg

Vedersø Klit/Ulfborg ved Vestkysten byder på et væld af gode ferieoplevelser for hele familien, så det kan være svært at bestemme sig for, hvad man skal opleve. Vi har her samlet nogle forskellige ting, som vi mener er et besøg værd - bedøm selv...

 

Usædvanlig beliggenhed mellem hav og fjord

Øst for Ulfborg ligger store naturområder med hede og skov, hvor der er masser af muligheder for vandreture og cykelture. Ulfborg har blandt andet et stort svømmecenter med en 40 meter lang vandrutschebane til glæde for de fleste børn. Se mere om områderne ved Ulfborg her.

Mad, drikke og hyggelig shopping

Der er gode muligheder for at få stillet sulten og slukket tørsten i Ulfborg og omegn, hvad enten I er til noget hurtigt og let eller et finere og mere unikt restaurantsbesøg. Se mere om restauranter i området her. Både i Ulfborg, Holstebro og Ringkøbing er der gode shoppingmuligheder. Her finder du et væld af spændende butikker, lige fra unikt brugskunst og håndværk til mærkevarer og modetøj.

5 strande med det blå flag

Der er gode, hvide og brede badestrande til Vesterhavet i området omkring Ulfborg. Vi har 5 strande, der har fået tildelt det blå flag. Det er Thorsminde, Bjerghuse, Fjand, Spidsbjerg og Vedersø Klit. Det blå flag er kendetegn for rene badestrande og rent badevand. Se mere om Vesterhavet her.