Om os

Nordsee Holidays er en sammenslutning af syv lokale feriehusudlejningsbureauer

Vi udlejer sommerhuse langs den jyske vestkyst. I kan vælge mellem flere end 4000 sommerhuse med forskellig beliggenhed i nogle af Danmarks attraktiveste sommerhusområder. Så hvad enten I har lyst til at have stranden og klitterne som nærmeste nabo eller bo tæt på skov og hede, har I mange sommerhuse at vælge imellem. 

De syv lokale feriehusudlejningsbureauer besidder et stort lokalkendskab og har mange års erfaring i branchen. Derfor kan Nordsee Holidays yde jer en kompetent og personlig kundeservice i forhold til at leje et sommerhus ved den jyske vestkyst.

Købmand Hansens Feriehusudlejning - Henne Strand

Købmand Hansens Feriehusudlejning er beliggende på Strandvejen i Henne Strand. Bureauet har mere end 40 års erfaring med udlejning af sommerhuse ved vestkysten med mere end 600 private sommerhuse i attraktive ferieområder som bl.a. Henne Strand, Houstrup, Haurvig og Nymindegab. Købmand Hansens Feriehusudlejning råder over et stort lokalkendskab og derfor kan dig og din familie her få den bedste vejledning og inspiration til ferien ved Henne Strand.

Feriehus Udlejning I/S - Vedersø Klit

Feriehus Udlejning I/S er et lokalt feriehusudlejningsbureau med mere end 500 private sommerhuse i fantastiske ferieområder som bl.a. Ulfborg, Vedersø Klit, Thorsminde og Vester Husby med sine karakteristiske stråtækte sommerhuse på ekstra store naturgrunde. Bureauet har mere end 30 års erfaring i branchen og tilbyder et varieret udbud af sommerhuse lige fra enkle, hyggelige sommerhuse til store poolhuse for flere mennesker. Også her får I en rigtig god kundeservice, hvor bureauet qua sit lokale kendskab kan råde jer bedst muligt.

SJ Feriehusudlejning - Vejlby Klit

Det lokale feriehusudlejningsbureau, SJ Feriehusudlejning, er beliggende ved Vrist og Vejlby Klit. Bureauet udlejer ca. 500 private sommerhuse i bl.a. Vrist, Vejlby Klit, Ferring Strand, Lemvig og Thyborøn. SJ Feriehusudlejning har en lang erfaring i feriehusbranchen og her kan I nyde godt af god kundeservice og indgående lokalkendskab til området. 

ESMARCH, Hvide Sande/Søndervig

Danibo, Fanø

Die hyggelige Dänen, Vejers Strand

Ebeltoft Feriehusudlejning