Om os

Nordsee Holidays er en sammenslutning af otte lokale feriehusudlejningsbureauer

Vi udlejer sommerhuse langs den jyske vestkyst. I kan vælge mellem flere end 4000 sommerhuse med forskellig beliggenhed i nogle af Danmarks attraktiveste sommerhusområder. Så hvad enten I har lyst til at have stranden og klitterne som nærmeste nabo eller bo tæt på skov og hede, har I mange sommerhuse at vælge imellem. 

De otte lokale feriehusudlejningsbureauer besidder et stort lokalkendskab og har mange års erfaring i branchen. Derfor kan Nordsee Holidays yde jer en kompetent og personlig kundeservice i forhold til at leje et sommerhus ved den jyske vestkyst.

Købmand Hansens Feriehusudlejning - Henne Strand

Købmand Hansens Feriehusudlejning er beliggende på Strandvejen i Henne Strand. Bureauet har mere end 40 års erfaring med udlejning af sommerhuse ved vestkysten med mere end 600 private sommerhuse i attraktive ferieområder som bl.a. Henne Strand, Houstrup, Haurvig og Nymindegab. Købmand Hansens Feriehusudlejning råder over et stort lokalkendskab og derfor kan dig og din familie her få den bedste vejledning og inspiration til ferien ved Henne Strand.

Feriehus Udlejning I/S - Vedersø Klit

Feriehus Udlejning I/S er et lokalt feriehusudlejningsbureau med mere end 500 private sommerhuse i fantastiske ferieområder som bl.a. Ulfborg, Vedersø Klit, Thorsminde og Vester Husby med sine karakteristiske stråtækte sommerhuse på ekstra store naturgrunde. Bureauet har mere end 30 års erfaring i branchen og tilbyder et varieret udbud af sommerhuse lige fra enkle, hyggelige sommerhuse til store poolhuse for flere mennesker. Også her får I en rigtig god kundeservice, hvor bureauet qua sit lokale kendskab kan råde jer bedst muligt.

SJ Feriehusudlejning - Vejlby Klit

Det lokale feriehusudlejningsbureau, SJ Feriehusudlejning, er beliggende ved Vrist og Vejlby Klit. Bureauet udlejer ca. 500 private sommerhuse i bl.a. Vrist, Vejlby Klit, Ferring Strand, Lemvig og Thyborøn. SJ Feriehusudlejning har en lang erfaring i feriehusbranchen og her kan I nyde godt af god kundeservice og indgående lokalkendskab til området. 

Danibo - Fanø Feriehusudlejning - Fanø

Danibo - Fanø Feriehusudlejning blev grundlagt tilbage i 1979 af Claus Thyssen og er i dag Fanøs største feriehusudlejningsbureau med mere end 650 sommerhuse og ferielejligheder på hele Fanø. Qua bureauets indgående kendskab til Fanø samt sommerhusene og ferielejlighederne  får I her en fantastisk kundeservice og dermed de bedste forudsætninger for en fantastisk ferie på en af Danmarks dejligste øer -Fanø.

Ebeltoft Feriehusudlejning - Ebeltoft 

Ebeltoft Feriehusudlejning er et lokalt sommerhusudlejningsbureau beliggende på Djursland. Bureauet besidder mere end 35 års erfaring i branchen og udlejer et alsidigt sortiment af mere end 200 private sommerhuse fordelt i attraktive ferieområder som eksempelvis Ebeltoft, Bønnerup Strand, Ahl Strand, Grenå og Fjellerup Strand. Hos Ebeltoft Feriehusudlejning sættes der en ære i at give gæsterne en personlig kundeservice på højt niveau. Medarbejderne er altid behjælpelige og har et indgående kendskab til både området og de forskellige sommerhuse.

Die "hyggelige" Dänen

Die hyggelige Dänen er et lille familieforetagende bestående af Karin og Steen Hansen, som igennem 30 år har haft til huse i Vejers Strand. Her bliver der hygget om sommerhusgæsterne. Husene ejes af danske familier, der også bruger husene selv. Die "hyggelige" Dänen formidler udlejningen, og sørger for at i mødekomme de drømme og ønsker sommerhusgæsterne har. I Verjs Strand er der plads til alle, der vil ud i den store natur og mærke elementernes frie spil midt i landskabet. Her føler man sig hurtigt hjemme i huset, der for en kort tid er ens hjem. Havet og lyset, dyrelivet og hyggen i Vejers Strand, hvor man mødes og køber ind, måske går på cafe eller restaurant. Alle årstider har sin charme. 

Esmark Feriehusudlejning - Hvide Sande/Søndervig

Esmark Feriehusudlejning tilbyder mere end 1.000 dejlige, kvalitetsferiehuse på landtangen, Holmsland Klit mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her finder I det største og bedste udvalg af skønne danske feriehuse til enhver smag - og enhver pengepung i de populære ferieområder; Bjerregård, Skodbjerge, Haurvig, Aargab, Hvide Sande, Nr. Lyngvig, Klegod, Søndervig, Houvig og Lodbjerg Hede.

Med servicekontorer i både Bjerregård og Søndervig og 20 dygtige og tysktalende medarbejdere er bureauet altid lige i nærheden og hjælper jer gerne med stort og småt. I kan med andre ord trygt læne jer tilbage og nyde ferien, roen og den pragtfulde natur, når I holder ferie hos Esmark Feriehusudlejning.

Esmark er som det eneste danske feriehusudlejningsbureau certificeret efter de anerkendte, tyske TÜV-normer og blev i 2014 tildelt den attraktive HolidayCheck Award af rejseportalen HolidayChecks mange brugere. Også på forbrugerportalen trustpilot får Esmark flotte anmeldelser med på vejen. Her ligger den privatejede feriehusudlejer helt i top i kategorien feriehuse.

Har I brug for tips og gode råd, er Birte, Anette, Connie og de øvrige rejserådgivere klar til at hjælpe jer på telefon, mail eller chat.

Feriekompagniet Blåvand - Blåvand

Feriekompagniet er et mindre familieejet udlejningsbureau med hovedsæde i Blåvand. Feriekompagniet udlejer godt 400 skønne sommerhuse i Blåvand og omegn langs den jyske vestkyst - bl.a. i områderne Ho, Mosevrå og Jegum. Her finder I sommerhuse til alle behov og ønsker. Gode priser og lokalkendskab vægtes højt og der vil blive sørget for, at jeres ferie i Blåvand ved Vesterhavet bliver helt speciel.