Blåvand Zoo

Kom tæt på de fantastiske dyr

Hvis I holder ferie i Blåvand, kan vi varmt anbefale en udflugt til Blåvand Zoo. Den mindre zoologiske have ligger blot et stenkast fra Blåvand by og byder på masser af sjove oplevelser for alle aldre.

400 dyr venter på jer

I Blåvand Zoo kan I bl.a. møde 400 dyr lige fra geder, kaniner, heste, grise, æsler og marsvin til de mere eksotiske dyr som kænguruer, kameler, zebraer, strudse, aber, løver og mange flere. Faktisk er Blåvand Zoo det eneste sted i Danmark, hvor man kan se hvide løver og røde kæmpekænguruer.

Vil man helt tæt på dyrene, kan man besøge nogle af klappedyrene eller tage en ridetur på en pony. Hver dag i sæsonen er der slangefremvisning to gange om dagen.

Børnevenlig Zoo

Blåvand Zoo er meget børnevenlig. Rundt omkring i parken er der placeret legepladser samt borde og bænke, hvor man kan nyde sin medbragte madpakker. Cafeteriet byder også på lækkerier (kaffe, muffins, is, vand, toast og pizza), hvis man gerne vil være fri for at smøre madpakker. Har man mindre børn med, kan det være en god ide at låne en af de gratis trækvogne.

Praktisk information
Der er gratis parkering samt handicapvenlige toiletter. Hunde er tilladt så længe de føres i snor.
Se information om priser og åbningstider.

Adresse
Øster Hedevej 1
6857 Blåvand
Tlf: 75 27 91 77